СУПЕР ТРИК: Како да поправите вдлабнатина на автомобил само со врела вода?!

Сте ја удриле колата некаде? Не знаете како да ја исправите вдлабнатината, а немате време за да одите на мајстор?

 

Овој Јутјуб корисник има одличен совет за вас.

Потребна ви е само врела вода која ќе ја посипите на местото на вдлабнатината, по што полесно ќе ја исправите.

Не е познато дали овој трик функционира на сите автомобили.

Погледнете го видеото:

Loading...

JT Fixed Display