Го оштетивте автомобилот? Еве решение кое нема да ве чини ниту денар! (ВИДЕО)

Сè што ви е потребно е голем лонец со врела вода која ќе ја прелиете преку вдлабнатината на автомобилот.

 

Потоа, кога површината е загреана, нежно од внатрешната страна притиснете кон надвор. Овој трик функционира само кога браникот или вдлабнатото место е направено од пластика.

Погледнете за што се работи:

Loading...

JT Fixed Display