ВИДЕО СОВЕТ: Еве како да се решите од гребнатинките на автомобилот!

Незгодите на паркинг се случуваат секојдневно, а гребнатинките на автомобилите се непријатно изненадување за секој возач.

 

Но, за оние мали гребнатинки, кои не се предлабоки, постои едноставно решение.

Сè што треба да направите е да ги испрскате гребнатинките со WD-40 и потоа да ги избришете со хартиена салфета. Повторете ја постапката ако е потребно.

Погледнете како тоа изгледа:

Loading...