Удрил во препрека со брзина поголема од 190 км/ч. Од автомобилот не останало ништо! (ВИДЕО)

На познатата Твитер страница „Learn Something“ се појави видео снимка, која како вирус се шири на социјалните мрежи.

 

Снимката дава одговор на прашањето како изгледа кога автомобил при брзина од повеќе од 190 км/ч ќе удри во препрека.

На снимката подолу можете да видите колкава е силината на ударот и како од автомобилот не останува ништо.


Loading...