Малку го пропрскал автомобилот со WD-40, а она што го открил ќе ви заштеди куп пари!

Нема возач кој не го изгребал својот автомобил од некој ѕид или ограда...

 

Повторното фарбање и полирање чини цело богатство но овој Русин открил нешто неверојатно.

Кога го изгребал својот автомобил одлучил да го испрска со WD-40 и подоцна да го избрише со влажна крпа, а кога го направил тоа нешто неверојатно се случило. Гребнатинките исчезнале!

Детално погледнете на снимката во прилог:

Loading...