„Порше кајен“ повлече авион тежок 285 тона! (ВИДЕО)

Парискиот аеродром „Шарл де Гол“, еден автомобил „порше кајен“ и еден „ербас А-380“, најголемиот патнички авион на светот.

 

Само луѓето од „Порше“ веруваа дека ова е можно - да нивното возило повлече авион од 285 тона!

Погледнете го видеото:

Loading...