Еве како БЕЗ КЛУЧ да го отклучите возилото за 30 секунди! (ВИДЕО)

Ако некогаш ви се случило да го заборавите клучот во автомобилот, а тој сам да се заклучи, не паничете.

 

Еве начин како со помош на конец да го отклучите возилото за половина минута.

Погледнете и споделете со пријателите:

Loading...