Клучевите ви останаа заклучени во автомобилот. Еве што треба да направите!

Ова на многумина од нас им се случило. Доколку сте ги заборавиле клучевите на далечинско отклучување, лесно ќе го решите проблемот.

 

Секако, доколку имате резервен клуч од автомобилот дома. Еве и како.

Повикајте на мобилен телефон некого дома и кажете му да го земе клучот и да го стави во близина на микрофонот од мобилниот телефон, како и да го притисне копчето за отклучување, а вие мобилниот ставете го на 30 см од автомобилот.

Како што се тврди, вашиот автомобил ќе се отвори. Обидете се...

Loading...