ЕДНОСТАВНИ ТРИКОВИ: Како да го разладите автомобилот кој долго стоел на сонце?!

Автомобилите кои долго стојат на летното сонце брзо се загреваат.

 

Воздухот затворен внатре може да достигне многу непријатни температури, а не се препорачува влегување во возилото без барем малку проветрување.

Но, екипата на BuzzFeed предлага три едноставни начини како да се справите со овој проблем.

Погледнете го видеото:

Loading...