Ќе се поставуваат нови лежечки полицајци: Погледнете што се случува кога автомобилот ќе се приближи! (ВИДЕО)

Постојат многу начини да го успорите возилото, но повеќето не се многу ефикасни. Во Мексико размислуваат за промена на стратегијата. Лежечките полицајци се непријатни, посебно во град, поради што одлучиле да тестираат модерни лежечки полицајци кои можат да препознаат со која брзина се движи автомобилот.

 

Ако возилото се движи со дозволената брзина, тогаш лежечкиот полицаец е рамен и можете едноставно да го преминете, но ако се автомобилот се движи со поголема брзина од дозволената, лежечкиот полицаец се подигнува и го принудува возачот да успори...

Погледнете и споделете со пријателите:

Loading...