Концепт купе автомобилот ја имаше својата светска премиера во Пекинг: Новото купе од средната класа е комбинација на лимузина и спортски автомобил

Десет клучни факти поврзани со светската премиера на новото купе:

Повеќе: Концепт купе автомобилот ја имаше својата светска премиера во Пекинг: Новото купе од средната...

Нов рекорд: брендот Volkswagen патнички возила испорача речиси два милиони возила од јануари до април 2014 година

Брендот Volkswagen патнички возила, за прв пат во првите четири месеци, испорача речиси два милиони возила. 1,99 милиони возила им беа испорачани на клиентите во периодот од јануари до април 2014 година.

Повеќе: Нов рекорд: брендот Volkswagen патнички возила испорача речиси два милиони возила од јануари до...

Volkswagen апликација за фудбал

Ексклузивната апликација за фудбалскиот мега настан наскоро ќе биде достапна и на македонски јазик.

Повеќе: Volkswagen апликација за фудбал

Страница 31 од 31