СОВЕТИ ЗЛАТО ВРЕДНИ: Еве како да заштедите на гориво

Штедење, деновиве, е збор кој често се слуша. Луѓето се` повеќе се одлучуваат да штедат поради ограничените средства...

Повеќе: СОВЕТИ ЗЛАТО ВРЕДНИ: Еве како да заштедите на гориво

ОБЈАСНЕТО: Како настануваат сообраќајните гужви (ВИДЕО)

До сообраќајни гужви може да дојде поради многу причини, но понекогаш се создаваат - сами од себе.

Повеќе: ОБЈАСНЕТО: Како настануваат сообраќајните гужви (ВИДЕО)

Го возеше мотоциклот 300 на час, кога нешто прелета покрај него! (ВИДЕО)

Го возеше мотоциклот 300 на час, кога нешто прелета покрај него! (ВИДЕО)

Повеќе: Го возеше мотоциклот 300 на час, кога нешто прелета покрај него! (ВИДЕО)

Ford партнер на Health, fitness and wellness expo

Автомобилската компанија Ми-Да Гранд Моторс, увозник на возилата Ford, се официјален партнер на Health, fitness and wellness expo, кој викендов ќе се одржи Во Скопје.

Повеќе: Ford партнер на Health, fitness and wellness expo

Што се случува кога „евтин“ Бе-Ем-Ве мотор ќе застане на линија со Бугати од милион долари? Нема да верувате!

Тоа е борба до смрт... или поточно, трка до смрт!

Повеќе: Што се случува кога „евтин“ Бе-Ем-Ве мотор ќе застане на линија со Бугати од милион долари? Нема...

ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

Произведувачите на автомобили се соочуваат со голем проблем при натрупување на непродадената роба, бидејќи мора да купуваат се повеќе и повеќе земја за складирање на непосакуваните автомобили.

Повеќе: ДУША ДА ВЕ ЗАБОЛИ: Местото каде непродадените автомобили заминуваат за да „умрат“ (ФОТО)

МИ-ДА ГРАНД МОТОРС СО НОВИ ИЗНЕНАДУВАЊА ЗА КУПУВАЧИТЕ

Промотивни намалени цени и ваучери за попуст во висина од 200 за купување ново патничко возило се двете најнови изненадувања од компанијата Ми-Да Гранд Моторс Скопје, главни увозници и застапници за Ford автомобили во Македонија.

Повеќе: МИ-ДА ГРАНД МОТОРС СО НОВИ ИЗНЕНАДУВАЊА ЗА КУПУВАЧИТЕ

„Мак-аутостар“ претстави модел на „мерцедес“ дизајниран од македонски дизајнер

„Мак-аутростар“ го претстави моделот „мерцедес бенц ГЛЦ купе“ кој е дизајниран од Македонецот Славче Таневски, кој работи како дизајнер во фабриката на „Мерцедес“ во Минхен.

Повеќе: „Мак-аутостар“ претстави модел на „мерцедес“ дизајниран од македонски дизајнер

После ова видео, СЕКОГАШ ќе врзувате појас пред возење! (ВИДЕО)

Пред автомобилите да се означат како „безбедни“ и да се пуштат во продажба, мора да поминат големи и исцрпни тестови.

Повеќе: После ова видео, СЕКОГАШ ќе врзувате појас пред возење! (ВИДЕО)

Страница 7 од 32