XCODE: Еве како изгледа најновата Лада! (ФОТО, ВИДЕО)

Руски АвтоВАЗ објави официјални слики од концептот XCODE, кој официјална премиера има на саемот за автомобили во Москва. Сепак, конкретни детали засега не се соопштени.

Повеќе: XCODE: Еве како изгледа најновата Лада! (ФОТО, ВИДЕО)

Русите направија мотоцикл за сите терени - еве како изгледа (ВИДЕО)

Русија е најголема земја на светот, исполнета со непристапни терени, а ниту времето не е баш пријателски расположено.

Повеќе: Русите направија мотоцикл за сите терени - еве како изгледа (ВИДЕО)

Сакал да го украде знакот од скапоцен автомобил. Нема да им верувате на очите...

Ролс Ројс е еден од најпознатите и најлуксузни автомобили на светот. За жал, само оние најбогатите можат да си дозволат да возат еден таков автомобил.

Повеќе: Сакал да го украде знакот од скапоцен автомобил. Нема да им верувате на очите...

Audi го спроведе стотиот најстрог INKA тест за квалитет врз моделот A4

Тимот на Audi за обезбедување квалитет го спроведе стотиот Инголштад тест за корозивност и стареење (INKA) врз моделот A4. Овој интензивен тест е еден од најтешките низ кој треба да помине секој автомобил на Audi и кој ги симулира предизвиците низ кои поминува автомобил стар 12 години за период од само 19 недели. Одделот за квалитет во Audi го користи овој метод за да ја потврди ефективната заштита од корозија и трајноста на возилата на Audi.

 

Повеќе: Audi го спроведе стотиот најстрог INKA тест за квалитет врз моделот A4

Ако ја паркиравте колата на сонце, еве решение за вас - разладете ја за САМО 10 СЕКУНДИ!

Еве како за само 10 секунди да го разладите автомобилот, дури и ако немате клима уред.

Повеќе: Ако ја паркиравте колата на сонце, еве решение за вас - разладете ја за САМО 10 СЕКУНДИ!

ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Возел низ поплавен град, а потоа се случило нешто неверојатно (ВИДЕО)

За да бидете возач на камион мора да имате добро чувство за просторот, но и да бидете свесен, односно способен шофер.

Повеќе: ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Возел низ поплавен град, а потоа се случило нешто неверојатно (ВИДЕО)

Страница 8 од 32