КАКО ВО ФИЛМОВИТЕ: Систем за замена на регистерски таблички кој го користат руските криминалци (ВИДЕО)

Доколку сте фанови на филмовите со агентот 007 Џејмс Бонд, оние со многу интересни „гаџети“, тогаш сигурно ќе ви се допадне и овој „патент“ кој го користат руските мафијаши.

Повеќе: КАКО ВО ФИЛМОВИТЕ: Систем за замена на регистерски таблички кој го користат руските криминалци...

А ЈА ИМА СЕКОЈА КОЛА: Знаете ли ШТО покажува стрелката покрај ознаката за гориво на инструмент таблата?

Можно е никогаш да не сте ја забележале иако ја има на речиси сите инструмент табли на колите во светот. И да знаете за неа, тешко дека некогаш сте се запрашале за што служи малата стрелка на делот кој не информира за количината на гориво во резервоарот.

Повеќе: А ЈА ИМА СЕКОЈА КОЛА: Знаете ли ШТО покажува стрелката покрај ознаката за гориво на инструмент...

Еве два начини како да ги извлечете клучевите од заклучен автомобил

Ноќен кошмар за секој возач е кога автомобилот ќе му се заклучи, а клучот ќе остане во возилото.

Повеќе: Еве два начини како да ги извлечете клучевите од заклучен автомобил

Направил велосипед на ракетен погон, а потоа на патека посрамотил возач на Ферари (ВИДЕО)

Што се случува кога велосипедист ќе направи велосипед кој е побрз од сакпоцен автомобил? Секако, ќе го испоба на патека.

Повеќе: Направил велосипед на ракетен погон, а потоа на патека посрамотил возач на Ферари (ВИДЕО)

Волво враќа на поправка 127 илјади автомобили заради фабричка грешка

Компанијата „Волво“ ширум светот ќе ги повика сопствениците на 127 илјади автомобили да ги довезат на поправка заради проблем со клима уредот, кој може да протече и да ги оштети воздушните перничиња.

Повеќе: Волво враќа на поправка 127 илјади автомобили заради фабричка грешка

НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАКВО НЕШТО: Болна трка помеѓу Бе-Ем-Ве и Хонда

Ваквите ситуации обично завршуваат лошо. За среќа, двата возачи на тркачки мотори BMW S1000RR и Honda CBR Repsol поминале без никакви последици...

Повеќе: НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАКВО НЕШТО: Болна трка помеѓу Бе-Ем-Ве и Хонда

Страница 9 од 35