За руски „ГАЗ 66“ не постојат препреки! (ВИДЕО)

Легендарното руско возило „ГАЗ 66“ дефинитивно не е најубавиот камион кој ќе го видите, но затоа е убедливо најефикасен.

Повеќе: За руски „ГАЗ 66“ не постојат препреки! (ВИДЕО)

СИМБОЛ НА ЈУГОСЛАВИЈА: Ова „фиќо“ ги руши сите стереотипи за себе!

Застава 750 е официјалното име на малиот автомобил, кој на подрачјето на бивша Југославија е попознат под прекарот „фиќо“.

Повеќе: СИМБОЛ НА ЈУГОСЛАВИЈА: Ова „фиќо“ ги руши сите стереотипи за себе!

Уште вакво паркинг место немате видено. Ќе останете без текст...

Досега немате видено нешто слично...

Повеќе: Уште вакво паркинг место немате видено. Ќе останете без текст...

КАРМАТА Е ЧУДО: Погледнете како поминал насилник со BMW X5

Јужна Африка е земја со прилично хаотичен сообраќај во кој се вози по лева страна.

Повеќе: КАРМАТА Е ЧУДО: Погледнете како поминал насилник со BMW X5

Ставил малку паста за заби на фаровите. Кога ќе го видите крајниот резултат, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

Со тек на време, фаровите можат да добијат нијанса жолта боја. Понекогаш тоа е внатрешен процес, а понекогаш надворешен. Ако се случува однадвор, тогаш постои единствено, економично решение за проблемот.

Повеќе: Ставил малку паста за заби на фаровите. Кога ќе го видите крајниот резултат, ВЕДНАШ ќе го...

ВНИМАВАЈТЕ КАКВИ ГУМИ КУПУВАТЕ: Се појави снимка - еве како измамници од стари прават „нови“ гуми! (ВИДЕО)

Сите гуми имаат рок на траење и би требало да се променат најдоцна до моментот кога длабочината на профилот ќе биде под четири милиметри.

Повеќе: ВНИМАВАЈТЕ КАКВИ ГУМИ КУПУВАТЕ: Се појави снимка - еве како измамници од стари прават „нови“ гуми!...

Возеле 200 на час, а нема да верувате кој прелетал пред нив и ги посрамотил нивните спортски автомобили (ВИДЕО)

Доколку поседувате спортски автомобил, тогаш сигурно сакате и брзо возење. Некако ногата сама притиска на педалата за гас...

Повеќе: Возеле 200 на час, а нема да верувате кој прелетал пред нив и ги посрамотил нивните спортски...

МАЛКУ ПРЕТЕРАЛ: Страшно го стартувал своето „фиќо“, па се забил во ѕид! (ВИДЕО)

На драг трките, навикнавме да гледаме секакви „креации“ во кои се кријат и тоа како силни мотори.

Повеќе: МАЛКУ ПРЕТЕРАЛ: Страшно го стартувал своето „фиќо“, па се забил во ѕид! (ВИДЕО)

Страница 10 од 32