Од денеска нови цени на горивата

На  9 јануари Регулаторната комисија за енергетика ќе ги утврди новите цени на горивата во Македонија.

 

Според последната промена на цените на горивата, актуелните цени се Еуросупер 95 се продава за 66.5 денари, додека Еуросупер 98 се продава по цена од 68.5 денари. Еуродизелот има цена од 53.5 денари за литар.

Loading...