ПАК ПОСКАПУВААТ ГОРИВАТА - Лоши вести за возачите

Малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98, се зголемуваат за 0,50
ден/лит во однос на цените утврдени со Одлуката од 26.12.2016 година и со тоа
малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 67,00 ден/лит, додека малопродажната
цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 69,00 ден/лит.

Малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1), остануваат исти во
однос на цените утврдени со Одлуката од 26.12.2016 година и со тоа малопродажната цена на
ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 53,50 ден/лит, додека малопродажната цена на Екстра лесното
масло за домаќинство (ЕЛ-1) изнесува 42,00 ден/лит.

Loading...