НЕВЕРОЈАТНА ПОНУДА ОД ВИП - Драматично намалени цените за...

Вип ја најавува новата промоција во постпејд сегментот на мобилната телефонија со која корисниците добиваат можност за неограничена комуникација и тоа со намалена месечна претплата во текот на целата година.

 

Ова е единствена можност за сите приватни корисници кои ќе склучат нов или ќе го обноват веќе постоечкиот договор да ги искористат погодностите на новата промоција за Vip Mobile L тарифниот модел за 524 денари месечна претплата за цела година
како и вклучени 3GB 4G мобилен интернет.

Со избор на тарифниот модел Vip Mobile M за 384 денари месечна претплата во првата година корисниците добиваат неограничени разговори и СМС кон мрежата на Вип , 250 минути кон другите национални мрежи и 500 MB 4G интернет.

Истовремено со оваа нова промоција, корисниците имаат можност за избор на смарт- телефон по намалени цени. Понудата е достапна со склучен договор на 24 месеци и во ограничен промотивен период.

Детални информации се достапни на www.vip.mk, во најблиското Вип продажно место или на телефонскиот број 077 1234.

Loading...