ПРВИ МЕРКИ НА НОВАТА ВЛАДА: Укинување на радиодифузната такса, укинување на екстерното, враќање на евтината тарифа струја дење

Одлични вести доаѓаат од програмата на Новата влада, а овие мерки ќе бидат активирани уште во следните три месеци.

 

Новата влада веќе на првата владина седница најавува укинување на радиодифузната такса, додека пак одлична вест е и враќањето на ефтината тарифа на струја денски.

Социјалдемократите до крајот на месецов најавуваат и укинување на екстерното тестирање.

Loading...