Смртоносни убавици, припаднички на израелската војска (фото галерија)

Израел е една од ретките држави во која служењето воен рок е задолжително и за жени и за мажи. Израел би можел да биде горд на веројатно најубавите борбени единици.

 Инстаграм профилот на кој Израелките од редовите на војската редовно објавуваат свои фотографии, како во униформа така и без неа, веќе има десетици илјади луѓе кои ги следат.

Loading...