Миа открива: Врската е подобра со женско или машко?! (ВИДЕО)

Миа Костова - шармантна, убава, зрела дама која порасна пред малите екрани. Сега веќе мајка со големо животно искуство и приказни кои и те како ќе го задржат вашето внимание оваа сабота во Еден на Еден.

На Миа ќе и се придружи и Слободан Лазаревски, докторот задолжен за ин витро оплодувања во Систина. Што бираат македонките, навистина ли донорот на спермата се бира од каталог, доктор Боби ќе ни објасни сè и богами ќе не насмее по пат.

Сабота во 19:15 часот на Телма - не пропуштајте Еден на Еден!

Loading...

JT Fixed Display