Радост во домот на Тони Михајловски: Денес ќе се слави

Познатиот македонски актер Тони Михајловски стана дедо, а оваа радосна вест ја објави неговата сопруга Александра.

 

Синот на Тони, Александар се сврши со Ангела во јануари оваа година, а сега имаат и бебе. Нека биде здраво и живо.

Loading...