ФЕНОМЕНАЛНИ ТРИКОВИ: Ова не го знаевте за јајцата! (ВИДЕО)

Откријте ги тајните за јајцата за кои не сте размислувале, ќе се изненадите...

 

Како да направите „кајгана“ во лушпа?

Како вареното јајце да биде целосно во жолта боја?

Како да проверите дали јајцето е свежо?

На кој начин без мака да одвоите жолчка од белка со совршено едноставен трик?

Како да одвоите лушпа во два потези?

Како изгледа жолчката после 5, 8, 10 и 12 минути готвење.

Одговорите на сите овие, но и други прашања погледнете ги во видеото:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFirstMediaBlossom%2Fvideos%2F10155221367744586%2F&show_text=0&width=400" width="400" height="400" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Loading...