Српски специјалитет: Кој еднаш проба лесковачка мучкалица, никогаш не ја заборава!

За лесковачката мучкалица велат дека настанала сосема спонтано, бидејќи некој од скараџиите се досетил како да го искористи месото од скара, а притоа да направи вкусно, пикантно јадење.

Повеќе: Српски специјалитет: Кој еднаш проба лесковачка мучкалица, никогаш не ја заборава!

Најевтиниот и највкусен ручек од 3 состојки (ВИДЕО РЕЦЕПТ)

Кога зборуваме за готвење, годините не се пречка во оваа страст. Најдобар пример за тоа е Клара, најстарата американска готвачка на Јутјуб.

Повеќе: Најевтиниот и највкусен ручек од 3 состојки (ВИДЕО РЕЦЕПТ)

Најдобриот рецепт за слатко од сливи: Секоја вистинска домаќинка треба да го знае!

Слаткото од сливи е еден од омилените десерти кои се добиваат од ова овошје. Искористете ја сезоната на сливи на најдобар можен начин!

Повеќе: Најдобриот рецепт за слатко од сливи: Секоја вистинска домаќинка треба да го знае!

Страница 7 од 140