Закопал сирово тесто во земја и почекал 24 часа: Крајниот резултат е неверојатен! (ВИДЕО)

 Во овој краток филм Алисон Грасо го претставува Виктор Свеинсон, кој на традиционален начин подготвува, темен, 'ржен леб на Исланд.

Повеќе: Закопал сирово тесто во земја и почекал 24 часа: Крајниот резултат е неверојатен! (ВИДЕО)

ЛОШИТЕ МИРИЗБИ ЌЕ ИСЧЕЗНАТ: Трик со лимон кој ќе ви го олесни секојдневието

Лимонот е многу корисен и содржи многу лековити својства кои се одлучни за нашето здравје.

Повеќе: ЛОШИТЕ МИРИЗБИ ЌЕ ИСЧЕЗНАТ: Трик со лимон кој ќе ви го олесни секојдневието

Страница 8 од 54