ПОСНИ ПАЛАЧИНКИ: Меки како душа, тенки и вкусни како мрсни!

Уживајте во омилениот десерт и во деновите на пост...

Повеќе: ПОСНИ ПАЛАЧИНКИ: Меки како душа, тенки и вкусни како мрсни!

ПОСНА ЖИТО ТОРТА: Сочен десерт полн со витамин Б!

Совршена торта за време на пост...

Повеќе: ПОСНА ЖИТО ТОРТА: Сочен десерт полн со витамин Б!

Ризи-бизи со бело вино

Разнобојните здрави состојки го прават ова јадење вистински украс на трпезата.

Повеќе: Ризи-бизи со бело вино

Препечен леб со сончоглед - готов за 5 минути!

Во желба да грицкаме нешто здраво за време на работните часови, дојдовме до рецепт за препечен леб со сончоглед. Важно е што е посен, здрав и лесно се подготвува!

Повеќе: Препечен леб со сончоглед - готов за 5 минути!

Страница 10 од 80