Хуманитарен концерт „Љубовни ноти“

Младинскиот совет на американскатa амбасада во Македонија и Црвениот крст на град Скопје организираат хуманитарен концерт „Љубовни ноти“.

 

Концертот ќе се одржи на во среда, со почеток во 19 часот во салата на Факултетот за музичка уметност.

Собраните средства ќе се наменат за помош на пациентите во Клиниката на онкологија и торакална хирургија./извор:Макфакс

Loading...