НЕКОЈ ЧОВЕК ПРАШАЛ МУДРЕЦ: Како ќе знам дека таа навистина ме сака?

Некој човек сретнал мудрец и го прашал: „Како ќе знам дека жената навистина ме сака?“, а мудрецот му одговорил:

Повеќе: НЕКОЈ ЧОВЕК ПРАШАЛ МУДРЕЦ: Како ќе знам дека таа навистина ме сака?

НЕВЕРОЈАТЕН ШОК ЗА ДОДАН: Ја фатил сопругата како се секса со нивниот внук

Додан Мпала од Зимбабве ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот.

Повеќе: НЕВЕРОЈАТЕН ШОК ЗА ДОДАН: Ја фатил сопругата како се секса со нивниот внук

Еве зошто жените стенкаат за време на секс

Сексот може да биде целосно поинаков поради звуците кои ги испуштаме, а ова се вистинските причини зошто жените стенкаат за време на сексот.

Повеќе: Еве зошто жените стенкаат за време на секс

Жените фантазираат за секс почесто отколку што мислите

Жените и тоа како фантазираат за секс и тоа многу почесто отколку што можете да замислите.

Повеќе: Жените фантазираат за секс почесто отколку што мислите

Обратете внимание - вашите колеги веројатно имаат секс на работа!

Резултатите од најновото истражување откриваат дека секој единаесетти вработен го користи работното време за секс.

Повеќе: Обратете внимание - вашите колеги веројатно имаат секс на работа!

Најчести лаги кои мажите ги користат да дојдат до секс: „Ќе го ставам само малку“

Многу мажи кога треба да наговорат жена на акција во спалната соба се служат со мотото дека целта ги оправдува средствата. Жените понекогаш мислат дека не ги познаваат мажите доволно, а понекогаш едноставно не се расположени за секс.

Повеќе: Најчести лаги кои мажите ги користат да дојдат до секс: „Ќе го ставам само малку“

Порнографијата им го уништува сексуалниот живот на мажите

Претераното уживање во порнографски содржини влијае на либидото на мажите и го зголемува ризикот од сексуална дисфункција, покажува новото истражување. Проучувајќи 312 машки учеснии, стари помеѓу 20 и 40 години, истражувачите пронашле блиска врска помеѓу претераната употреба на порнографија и сексуалната дисфункција.

Повеќе: Порнографијата им го уништува сексуалниот живот на мажите

Нема да верувате што е клучно за супер-силна ерекција!

Мажи, сончајте се! Иако овој совет ќе ви звучи потполно банално, ако не сакате никогаш да потфрлите во кревет, неопходно е секој ден да шетате дваесетина минути и да ги изложите барем рацете и лицето на дневна светлина.

Повеќе: Нема да верувате што е клучно за супер-силна ерекција!

Страница 1 од 58

JT Fixed Display