Зошто есента е идеална за секс?

Есента е годишно време со многу бои и овошје, но и секс. Истражувањата покажуваат дека есента е идеално време за секс. Како што се објаснува во ова време нивото на машките и женските хормони расте.

Повеќе: Зошто есента е идеална за секс?

Знаци кои говорат дека не сте го преболеле разводот и раскинот на врската

По развод или по прекин на врската тешко е човек повторно да се отвори и да бара нова љубов.

Повеќе: Знаци кои говорат дека не сте го преболеле разводот и раскинот на врската

ВИДЕО Истражување: Каква е реакцијата кај луѓето на директен повик за секс?!

Погледнете го експериментот во кој учествувале мажи и жени, а прашањето било многу едноставно: Дали сакаш да имаме секс?

Повеќе: ВИДЕО Истражување: Каква е реакцијата кај луѓето на директен повик за секс?!

ВИДЕО: Еве што мислат жените за машкиот полов орган

Големината на машкиот полов орган не е пресудна кај жените.

Повеќе: ВИДЕО: Еве што мислат жените за машкиот полов орган

Сексот во повозрасно доба е добар за жените, не толку за мажите

Редовните сексуални односи во повозрасна возраст може да ги заштити жените од одредени здравствени проблеми, но ка мажите може да делуваат спротивно, сметаат научниците во студијата објавена во списанието Journal of Health and Social Behavior.

Повеќе: Сексот во повозрасно доба е добар за жените, не толку за мажите

Еве зошто жените стенкаат за време на секс

Сексот може да биде целосно поинаков поради звуците кои ги испуштаме, а ова се вистинските причини зошто жените стенкаат за време на сексот.

Повеќе: Еве зошто жените стенкаат за време на секс

Најдолг пенис, спиела со 919 мажи, проститутка на 82 години - еве ги најголемите секс рекорди!


Како и во сите активности во кои секојдневно учествуваме или за кои слушаме и во сексот постојат рекорди и тоа како вредни да се споменат. Кога ќе кажеме секс не мислиме искључиво на должината на неговото времетраење или на големината на машкиот полов орган. Но ајде да започенеме со рекордите:

Повеќе: Најдолг пенис, спиела со 919 мажи, проститутка на 82 години - еве ги најголемите секс рекорди!

Страница 4 од 58