ТРАГЕДИЈА: Се самоуби скокајќи во бунар - МВР излезе со детализ а смрта на Д.Т.

На 10.01.2017 година е пријавено дека околу 08,00 часот во Демир Хисар на ул.„4-ти Јули“ во дворното место, самоубиство со давење во бунар со вода извршил Д. Т. (59).

Смрт била констатирана од страна на лекар од ИМП од ЗД-Демир Хисар, а увид извршила увидна екипа од ОКТУПА од СВР Битола.

 

Loading...