Кој број го гледате на сликата? Дури 2 од 3 лица не ги гледаат вистинските цифри!

Само погледнете ја сликата. Кој број го гледате? Одговорите напишете ги во коментари на Фејсбук...

Повеќе: Кој број го гледате на сликата? Дури 2 од 3 лица не ги гледаат вистинските цифри!

Секунди го делеле од смрт! (ВИДЕО)

Возачите на камиони понекогаш не внимаваат доволно со што ја загрозуваат безбедноста на останатите учесници во сообраќајот.

Повеќе: Секунди го делеле од смрт! (ВИДЕО)

Протечне снимката која Тито најстрого ја забрани: Рекол нешто што сакал да се заборави! (ВИДЕО)

Оваа снимка која првично била забранета, а потоа и заборавена, сега кога ја здогледа светлината на денот го привлекува вниманието на јавноста не само поради контроверзноста на изјавите на маршалот, туку и поради тоа што Тито практично не можел да дојде до збор од своите пудлици кои без прекин лаеле додека тој безуспешно ги смирувал.

Повеќе: Протечне снимката која Тито најстрого ја забрани: Рекол нешто што сакал да се заборави! (ВИДЕО)

СВАДБЕН ОБИЧАЈ: Девојките им седнуваат во скут на мажите, а победникот е оној кој прв...

Поради овој обичај гостите на свадбите масовно црвенеат!

Повеќе: СВАДБЕН ОБИЧАЈ: Девојките им седнуваат во скут на мажите, а победникот е оној кој прв...

Дошле со багери да рушат зграда, а потоа по грешка срушиле ПОГРЕШНА ЗГРАДА! (ВИДЕО)

Една екипа за рушење се нашла во незавидна ситуавија откако не ја сработила работата како што треба.

Повеќе: Дошле со багери да рушат зграда, а потоа по грешка срушиле ПОГРЕШНА ЗГРАДА! (ВИДЕО)

Уловил голема пирана во река. Она што го направилаа оваа риба ќе ве остави без зборови! (ВИДЕО)

Како би покажал колку се опасни овие риби, еден човек уловил пирана и со помош на парче дрво ја покажал нејзината неверојатна сила.

Повеќе: Уловил голема пирана во река. Она што го направилаа оваа риба ќе ве остави без зборови! (ВИДЕО)

Овој човек со неверојатна реакција спаси две деца во последна секунда! (ВИДЕО)

Овој човек по занимање е механичар, но сепак станал суперхерој! Имено, две деца шетале покрај неговата работилница, а автомобил со голема брзина се движел кон нив.

Повеќе: Овој човек со неверојатна реакција спаси две деца во последна секунда! (ВИДЕО)

Група возбудени туристи во Кина стоела зад ограда снимајќи големи бранови. Она што ќе им се случи НЕ СЕ ГЛЕДА НИ ВО ФИЛМОВИТЕ! (ВИДЕО)

Стотина туристи се собрале на реката Киантанг во Кина како би сведочеле на најголемата плима која се случува во текот на годината, но она што тој ден им се случило секако не го очекувале...

Повеќе: Група возбудени туристи во Кина стоела зад ограда снимајќи големи бранови. Она што ќе им се случи...

Скандалозно: Обични граѓани видени како отвораат патишта, училишта, градинки, фабрики...

За сите што ја пропуштија новата епизода на „Фчерашни новости“ во неделата, епизодата 26 веќе е достапна на „Јутјуб“. Во неа гледајте:

Повеќе: Скандалозно: Обични граѓани видени како отвораат патишта, училишта, градинки, фабрики...

Страница 1 од 966