Паметно магаре стана хит на интернет (ВИДЕО)

Видеото кое прикажува магаре кое смислило генијално решение да премине преку ограда стана вирално.

 

Погледнете зошто ова видео го погледнале милиони луѓе...

Loading...

JT Fixed Display