Вака Босанец се забавува на -30 степени (ВИДЕО)

Поради големите минуси повеќето избегнуваат излегување надвор, додека други добро се забавуваат.

 

Дека не е се така „црно“ покажува следнава снимка на Босанец кој направил необичен експеримент со врела вода при надворешна температура од минус 30 степени.

Погледнете како тоа изгледало:

Loading...