Одмарал со своето семејство во ресторан, кога се случило нешто СТРАШНО! (ВИДЕО)

По напорен ден на работа, овој човек го однел семејството во ресторан на вечера.

 

Но, по некое време се случила најлудата можна работа... Не сакаме да ви откриваме повеќе, затоа погледнете го видеото:

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display