Отсекле парче од заледено езеро. Зошто? Кога ќе ја видите причината, ќе посакате да го направите истото!

Русите навистина знаат да се забавуваат!

 

Следното видео прикажува неколку млади луѓе кои дошле на смешна идеја и ја спровеле на најдобар можен начин.

Погледнете што направиле:

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display