ВАКВО НЕШТО НЕМАТЕ ВИДЕНО: Запалил ракета и ја пуштил под заледено езеро! (ВИДЕО)

На некои луѓе на памет им паѓаат навистина неверојатни идеи.

 

За да откријат што ќе се случи, овие момчиња одлучиле да лансираат ракета за огномет и тоа под заледено езеро.

Погледнете што се случило:

by 744videos

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display