Се коцкал со животот по заледена Макарска (ВИДЕО)

Иако поголемиот дел од Хрватска последниве денови е вклучен црвен метео-аларм, поединци како овој човек во Макарска не се плашат од опасноста.

 

Видеото е снимено во Макарска, а објавено е на Фејсбук. Снимката прикажува возач кој се одлучил да се повози по заледен пат додека бил изложен на силен ветер и високи бранови.

Не е позната причината поради која непознатиот возач одлучил да го ризикува својот живот.

Loading...

JT Fixed Display