ВИДЕО: Пијан Русин запален скокнал од 8-ми кат... И ПРЕЖИВЕАЛ!

Додека сите млади во светот тежнеат кон таканаречениот „рокенрол“ стил на живот, Русите го живеат од раѓање и го земаат здраво за готово.

 

Вакви сцени дефинитивно се гледаат исклучиво во Русија! Сликата говори повеќе од илјада зборови, а видеото повеќе од илјада текстови...

Loading...