Еве како треба да одите по мразот за да не паднете! (ВИДЕО)

При одење на мраз луѓето треба да се движат бавно, со раширени стапала и со слободни раце - како што тоа го прават пингвините.

 

Во продолжение погледнете како треба да се движите ако не сакате да паднете на замрзнатите тротоари...

Loading...