За два дена направиле 5 км пат! (ВИДЕО)

Повеќе од 14 милиони луѓе до вчера ја погледнале снимката која прикажува како се прави пат во Австралија.

 

Видеото е направено со дрон и минатата година е објавено на Фејсбук.

Постот е споделен повеќе од 350.000 пати, а го „лајкнале“ речиси 100.000 луѓе.

Јавноста е воодушевена од фактот како патот се гради многу брзо, бидејќи пет километри се направени во само два дена.

Loading...