Генијални трикови со тоалет хартија (ВИДЕО)

Во видеото во прилог погледнете седум трикови со тоалет хартија - некои можат да бидат корисни, а некои забавни.

 

Погледнете што се можете да направите со тоалет хартија:

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display