Слетале на пат за да ги прашаат возачите за правец (ВИДЕО)

Возачите кои во средата претпладне се нашле на патот кој ги поврзува казахстанските градови Актоба и Шимкент морале накратко да запрат бидејќи патот им го попречил воен хеликоптер.

 

Хелкикоптерот немал дефект, туку пилотот се изгубил благодарение на бурата која го зафатила тој крај.

Како што пренесоа казахстанските медиуми, кои ја преслушале снимката на возачот во камионот и на основа на разговорите дошле до податоци дека пилотот навистина од возачот барал да му го каже правецот.

Треба ли воопшто да се истакнува, снимката за момент стана хит на тамошните социјални мрежи.

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display