Еве како на денешните деца да им ја објасните некогашна Југославија! (ВИДЕО)

Веруваме дека на сите вас ви се случувало вашите деца или внуци да ве запрашаат што е тоа Југославија за која раскажувате и како сте се родиле во една земја а сега живеете во друга, а никогаш не сте се преселиле...

 

Многу прашања, а дали постои адекватен одговор? Погледнете како тоа некогаш го објасни Бранко Коцкица.

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display