Еве што ќе гледате во „Фчерашни новости“ (ВИДЕО)

Неуспешното запросување на Јована од страна на Кузман, од минатата епизода на „Фчерашни новости“, стана хит низ целиот свет благодарејќи на популарните сајтови „9GAG“ и „Имгур“.

 

Со епизодата 13, екипата ќе им даде уште повеќе добар материјал за објавување.

Во недела, „Фчерашни новости“ раскажуваат приказната за едно семејство, една земја и една надеж.

Следува и екслузивно вклучување од една прес-конференција.

Епизодата нема да помине ни без гости, а ни моменти кои ќе ве смеат долго после гледањето.

Затоа, да повториме: Недела во 19:10 на „Телма“ епизода 13 на „Фчерашни новости“! Баксуз е да не ја гледате!

Loading...

JT Fixed Display