Во шума нашол огромна анаконда која едвај се движела. Кога ја распарал со нож, ЗАНЕМЕЛ ОД ШОК!

Кога се зборува за змиите, една од најпознатите и најстрашните секако е големата анаконда. Овие „чудовишта“ можат да нараснат и до 10 метри, а да тежат повеќе од 150 килограми!

 

Наредното видео прикажува група луѓе кои во една џунгла наишле на голема земја која судејќи по се штотуку јадела. Еден од мештаните одлучил да ја распара, но она што го нашол внатре ги шокирало сите присутни.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Видеото е со вознемирувачка содржина

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

JT Fixed Display