Преслатки мали слонови брзаат некаде (ВИДЕО)

Волонтери во прифатилиште за диви животни забележале една глетка која нема да ве остави рамнодушни.

 

На снимката во прилог прикажана е гурпа мали слонови, кои брзаат преку река, како би дошле до својата мајка.

Погледнете го видеото...

Loading...