Беше обичен ден на плажа, но она што го снимила камерата на 0:51 ќе ве остави без текст...

Плажата во Сао Паоло во Бразил е многу популарна, како кај домашните гости, така и кај туристите.

 

Оваа снимка прикажува бура која надоаѓа и неколку луѓе кои сепак се задржале на плажата.

Она што се случило на 0:51 ќе ве остави во неверување!

Погледнете го видеото:

Source: Struck By Lightning by ViralHog on Rumble

Loading...