Сакал со стап да го поправи расипаниот семафор... Она што го направил скапо ќе го чини! (ВИДЕО)

Следниот видео запис ни доаѓа од Русија, а е снимен со камера која се наоѓала во еден автомобил. Видеото прикажува човек кој преминува пат, а потоа одлучува да го „поправи“ семафорот со стап.

 

Расипаното светло на семафорот продолжило да трепка, а потоа момчето се обидело да го „поправи“.

На крај се чинеше дека уаспеало во тоа, но потоа следел многу поголем проблем...

Loading...