Старица застанала пред уличен уметник. Она што го направила ги запрепасти сите!

Старица застанала пред уличен уметник. Она што го направила ги запрепасти сите!

 

Погледнете и споделете со пријателите:

Source: Elderly woman dances along to beatboxer in Brussels square by powerbeat on Rumble

Loading...