Пробушил лубеница и во неа истурил растопен алуминиум... Вакво нешто немате видено! (ВИДЕО)

Иако можеби помисливте дека лубеницата едноставно ќе ескплодира, тоа не се случило.

 

Откако пробушиле дупка во лубеницата и во неа истуриле растопен алуминиум, почекале некое време да се излади. Кога на крај ја исекле лубеницата со нож, добиле нешто неверојатно!

Не го правете ова дома, бидејќи претставува опасен процес!

Погледнете го видеото:

Loading...

JT Fixed Display